Σημαντικότερα πλεονεκτήματα της χρήσης του iplusradio.gr

Καταπληκτική ποιότητα και ποικιλία μουσικής συλλογής, 477.000 τίτλοι και 200 κατηγορίες για να δημιουργήσουμε μαζί σας, τη δική σας μουσική ταυτότητα.
Τέλος στην καταβολή πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων. Με τη χρήση της μουσικής μας συλλογή, απαλλάσσεστε από ένα δυσβάστακτο ετήσιο κόστος.
Αποκτάτε ένα πανίσχυρο εργαλείο διαχείρισης μηνυμάτων για τα καταστήματά σας. Με ελάχιστα κλικ, επιλέγετε (εμείς για εσάς ή και μόνοι σας εάν το επιθυμείτε) ποια διαφημιστικά θα ακούγονται σε ποια καταστήματα ή σε όλα συνολικά (ομαδοποιώντας τα καταστήματά σας με όποιο τρόπο θέλετε πχ. ανά brand, ανά περιοχή, ανά κατάστημα). Οι διαφημιστικές σας καμπάνιες θα μπορούν να ξεκινούν σε λίγα μόνο λεπτά από τη στιγμή που τις σχεδιάσετε!
Μπορείτε να αναθέσετε την ηχογράφηση των μηνυμάτων σας στην εταιρία μας και με ελάχιστο κόστος (80,00 ευρώ) να ακούσετε το μήνυμά σας εντός λίγων ωρών, σε άριστη, επαγγελματική, ποιότητα.
Θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει πολύ αποδοτικότερος τρόπος διαχείρισης του χώρου (εικόνα) και του χρόνου (airplay) των καταστημάτων σας, με τρόπο μάλιστα, που σας επιτρέπει να πετύχετε σημαντικά κέρδη από την εκμετάλλευσή τους. Οι προμηθευτές σας, γνωρίζουν τη δύναμη του μόνου μέσου που έχει πρόσβαση στους καταναλωτές, τη στιγμή ακριβώς που στέκονται μπροστά στις προθήκες, τη στιγμή ακριβώς που αποφασίζουν για τις αγορές τους!

Όταν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα αυτή, εντελώς δωρεάν και για 7 ημέρες:

Θα πάρετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την νομική θέση μας και για την εξασφάλισή σας απέναντι σε οποιαδήποτε εταιρία συλλογικής διαχείρισης πνευματικών (ΑΕΠΙ) ή συγγενικών (GEA) δικαιωμάτων.
Θα ακούσετε τη μουσική μας συλλογή, για 7 ημέρες δωρεάν, που αποτελείται από 477. 000 τραγούδια, κατηγοριοποιημένα σε πάνω από 200 σταθμούς!
Θα δείτε πώς μπορείτε εσείς ή εμείς για εσάς, να δημιουργήσουμε custom μουσικά προγράμματα.
Θα δείτε πόσο απλά μπορείτε να προσθέτετε και να αφαιρείτε (εσείς ή εμείς για εσάς) διαφημιστικά σας, συνολικά σε όλα τα καταστήματά σας ή σε κάθε ένα ξεχωριστά και να παίρνετε όλες τις πληροφορίες (reports) που χρειάζεστε για να ενημερώσετε τους συνεργάτες και προμηθευτές σας.
Θα δείτε το πελατολόγιό μας που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου.
Θα εντυπωσιαστείτε από το ελάχιστο bit rate που απαιτείται για την ακρόαση της μουσικής και την ικανότητα να παίζετε μουσική για 5 ολόκληρες ώρες, χωρίς σύνδεση στο internet!
Τέλος, θα διαπιστώσετε ότι το κόστος για την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία, είναι πολύ χαμηλότερο από ότι πληρώνατε μέχρι σήμερα για την non-copyright μουσική σας.