Garden City Resort

Το Garden City Resort είναι κατασκευασμένο το 2018, βρίσκεται στις παρυφές της παραλίας της Καλαμάτας, στην καρδιά της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας και αποτελεί το κόσμημα της Μεσσηνίας. Εκεί θα απολαύσετε μοναδικές εικόνες και θα αποκτήσετε μια συναρπαστική εμπειρία.

Το κατάλυμα περιλαμβάνει 25 μοναδικής αρχιτεκτονικής αίσθησης δωμάτια, διαθέτει έναν πολυτελή χώρο ευεξίας όπου προσφέρονται μοναδικές θεραπείες και μια υπερσύγχρονη αίθουσα εκγύμνασης. Στον περιβάλλον χώρο θα συναντήσετε την εξωτερική πισίνα με καταρράκτη που δένει αρμονικά με το διαμορφωμένο τοπίο. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις εστίασης (καφέ, μπαρ και εστιατόριο), που προσφέρουν ένα ταξίδι γεύσεων στους πελάτες του.

To Ξενοδοχείο

Η κομψή του πρόσοψη κρύβει μια πολύχρωμη εσωτερική αρχιτεκτονική με μοντέρνα δωμάτια με χαρακτηριστικό τα ψηλά ταβάνια, τα μεγάλα παράθυρα και μια πλούσια παλέτα χρωμάτων και ταπετσαριών που κυριαρχούν σε κάθε δωμάτιο.

Ένας ευρύχωρος και ήρεμος εξωτερικός κήπος με ένα ευχάριστο υπαίθρια σάλα οδηγεί στο εστιατόριο Saffron, το οποίο σίγουρα θα γίνει must στην πόλη.

Στο υπόγειο, σε περιβάλλον με βάση το μάρμαρο, το Oinothera spa και οι πολυχώροι του σας περιμένουν προκειμένου να σας παρέχουν εκτεταμένες, πολυτελείς θεραπείες με μοναδικό σκοπό την χαλάρωση του κάθε επισκέπτη.

Η εξαιρετική παρουσίαση, η εκλεπτυσμένη εξυπηρέτηση, η εκτεταμένη λίστα κρασιών και η υψηλή ποιότητα μαζί με την συνεχή επιδίωξη της τελειότητας εγγυώνται μια εξαιρετικά πολυτελή εμπειρία γαστρονομίας στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Ο σεβασμός για την κομψότητα του κτιρίου και η πολυτέλεια που φαίνεται στην κύρια είσοδο και στα μαρμάρινα δάπεδα στους κοινόχρηστους χώρους καθώς συνυπάρχουν με την ποιότητα αισθητικής των ευρύχωρων δωματίων, στα οποία ζεστά, έντονα χρώματα και ταπετσαρίες κάνουν τους φιλοξενούμενους να αισθάνονται σαν να μένουν σε μια από τις αριστοκρατικές κατοικίες των πρωτευουσών του κόσμου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης μοναδικό περιβάλλοντα χώρο πισίνας με καταρράκτη και κήπο.

Το σύγχρονο γυμναστήριο και οι πλούσιες επιλογές μασάζ του Oinothera spa αποτελούν μια πραγματική αστική όαση.

[3d-flip-book mode=”fullscreen” urlparam=”fb3d-page” id=”66012″ title=”false”]