470.000+ τραγούδια, 214 playlist, 60+ χώρες

Για επιχειρήσεις που κάνουν χρήση μουσικής. 

Καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα και καταστήματα, γυμναστήρια, κομμωτήρια, supermarkets, ιατρικά κέντρα κλπ.

Είμαστε η οικονομικότερη λύση στην Ελλάδα.

To iplusradio αντιπροσωπεύει μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες διαχείρισης μουσικού ρεπερτορίου (εκπροσωπούμενο ρεπερτόριο) στον κόσμο – την audiosparx – με συνεργάτες, όπως: Sony, CNN, Google, IBM. intercontinental, Pizza Hut, Κωτσόβολος, Nestle, McDonald’s και άλλους. Δείτε εδώ.

Το μουσικό ρεπερτόριο της ιστοσελίδας μας, αποτελείται

από 470.000+ τραγούδια, με 214+ playlists και συνεχώς ανανεώνεται.

Περισσότεροι από 558.000 χρήστες σε 60+ χώρες στον κόσμο.

Η μουσική μας δεν είναι χωρίς δικαιώματα, αλλά με ενσωματωμένα δικαιώματα. Δεν εκπροσωπείται στην Ελλάδα από ΟΣΔ, αλλά από εμάς.

Στο ρεπερτόριό αυτό, αν και είναι εκπροσωπούμενο, δεν έχουν δικαίωμα να εγείρουν αξιώσεις η ΑΕΠΙ, η GEA, η «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ» και η Grammo, διότι όσα καταστήματα είναι συνδρομητές μας, καθίστανται “direct licensing area” και εξαιρούνται της δικαιοδοσίας των Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης

Το σημαντικό όμως είναι ότι είναι η μόνη εταιρία που έχει αναρτήσει όλους αυτούς που εκπροσωπεί και όχι μερικούς … που ακόμα και η ΑΕΠΙ, και οι υπόλοιποι δεν αναγράφουν αλλά απλώς περιγράφουν. Δείτε εδώ

Ενώ οι άλλες εταιρίες ή φορείς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, έχουν μικρό ρεπερτόριο και επιτρέπουν την πρόσβαση στους χρήστες σε ένα πολύ μικρό δείγμα εάν δεν πληρώσουν, εμείς αφήνουμε ελεύθερη την πρόσβαση του χρήστη σε όλα τα τραγούδια για μία εβδομάδα, εντελώς δωρεάν και χωρίς παγίδες.

Οδηγίες για  την δωρεάν ενεργοποίηση. (με πολιτική απορρήτου)

Μπαίνοντας στο www.iplusradio.gr η υπηρεσία θα αναγνωρίσει αυτόματα την χώρα και θα γυρίσει αυτόματα σε λίγα δευτερόλεπτα στα Ελληνικά.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση και χωρίς παγίδες ακολουθώντας τη διαδρομή:

– ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ – εγγραφείτε εδώ.
– Συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία με πραγματικά στοιχεία, χωρίς φόβο, καθώς ακολουθούμε την απαραίτητη πολιτική απορρήτου (δείτε εδώ).
– Η χρήση των πραγματικών στοιχείων απαιτείται καθώς σε αυτά τα στοιχεία θα εκδίδεται και το απαραίτητο για εσάς πιστοποιητικό με την απαλλαγή σας από την υποχρέωση αδειοδότησης από άλλους ΟΣΔ.
– Θα σας έρθει ένας 6ψήφιος κωδικός στο e-mail που έχετε δηλώσει.
– Πατήστε τον σύνδεσμο ενεργοποίησης που θα βρείτε επίσης στο e-mail σας.
– Ο 6ψήφιος κωδικός θα αποτελεί πλέον το όνομα χρήστη.
– Είστε πλέον έτοιμος να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό που εσείς επιλέξατε.

Συνδεθείτε τώρα – πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες στο [email protected] και στο τηλέφωνο 6939870025.

Δείτε ακόμα: 

iplusradio – ποιοι είμαστε & η νομική μας θέση

Γιατί εμάς και όχι τους άλλους. Τι ισχύει, οι νόμοι, οι κίνδυνοι και οι επικίνδυνοι

 

Με την δωρεάν υπηρεσία του iplusradio, έχετε την δυνατότητα να χειριστείτε από το τμήμα marketing ή από το pc σας, τα διαφημιστικά σποτ που θέλετε να ακουστούν, σε όποιο κατάστημα ή υποκατάστημα θέλετε, να τα προγραμματίσετε όποτε θέλετε, για όσες φορές θέλετε και να ακουστούν σε εκατοντάδες καταναλωτές που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στα καταστήματά σας, την στιγμή που εσείς αποφασίσατε.

Περάστε το δικό σας μήνυμα στους πελάτες σας. Προωθείστε, εντελώς ανέξοδα και εύκολα τα προϊόντα που θέλετε.

Πείτε στους προμηθευτές σας να διαφημιστούν μέσα από εσάς και κερδίστε χρήματα.

Μόνο με την προηγμένη υπηρεσία του iplusradio  μπορείς να ρυθμίσεις με ακρίβεια τον χρόνο που θα προβάλλονται τα προϊόντα που θέλεις στους χρήστες και στους καταναλωτές που χρησιμοποιούν την υπηρεσία μας.

Μπορείς πολύ εύκολα σε ένα account ή σε περισσότερα να προσθέσεις διαφημιστικά σποτ σε συγκεκριμένη ώρα και με όσες επαναλήψεις επιθυμείς.

Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα ηχητικό online  μήνυμα που είναι ακριβώς προσαρμοσμένο για εκείνη τη στιγμή?

Ένα κρύο πρωινό για ένα ζεστό ρόφημα«Ζεστή και γλυκιά απόλαυση με μια white chocolate vanilla»

Σε ένα καυτό καλοκαιρινό μεσημέρι: «Γεύση και δροσιά με μία γρανίτα από λεμόνι με άρωμα δυόσμου. Ειδική προσφορά 50% τώρα!»

ή σε ένα συγκεκριμένο προϊόν: «Μόνο για σήμερα έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα ζύμης».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ