ΔΩΡΕΑΝ Μουσική Χωρίς Πνευματικά Δικαιώματα. 500.000 τραγούδια, 241 playlist σε 74 χώρες

Μουσική χωρίς δικαιώματα σε PRS, ΑΕΠΙ, GEA, Αυτοδιαχείριση, Grammo.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες.

    • Η Αγγλική PRS είναι νέος ΟΣΔ που πρέπει να πληρώνουν οι χρήστες. Ανακοινώθηκε επισήμως από τον ΟΠΙ. Δείτε εδώ. 

    • Έλεγχοι για χρήση μουσικής από Αστυνομία, ΑΑΔΕ και Grammo. Δείτε εδώ.

    • Μην πληρώσετε ΑΕΠΙ για το 2018 πριν ενημερωθείτε. Υπάρχει κίνδυνος να πληρώσετε και την PRS. 

    • Αποκτήστε τώρα δωρεάν το πλήρες πακέτο μας, με τα 500.000 τραγούδια και τις  243 playlist.

      

Πληρώνετε ακόμα ΑΕΠΙ και GEA? Θα πληρώσετε και την PRS?

Μετά από δελτίο τύπου του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Ο.Π.Ι. – Υπουργείο Πολιτισμού) στις 12/9/2017, οι επαγγελματίες χρήστες μπορούν να παίζουν μουσική που δεν ανήκει στους παραπάνω οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης. Όμως χρειάζεται προσοχή με ποιες εταιρίες συνεργάζονται. Δείτε εδώ

Χρειάζεται όμως προσοχή, γιατί στην Ελληνική αγορά κυκλοφορούν εταιρείες που δεν έχουν στην κατοχή τους ρεπερτόριο, ή πουλάνε κάτι που είναι ελεύθερο (πάνω από 70 έτη, Creative Commons κα), δηλαδή κάτι που δεν τους ανήκει !!! Δείτε εδώ

Ποιοι είμαστε

Το iplusradio αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες διαχείρισης μουσικού ρεπερτορίου στον κόσμο. Την audiosparx.

Η audiosparx καθορίζει τις τιμές, συγκεντρώνει και διανέμει τα δικαιώματα για λογαριασμό των συνθετών , στιχουργών, καλλιτεχνών / ερμηνευτών, εκδοτών και δισκογραφικών εταιρειών σε όλο τον κόσμο. Η audiosparx είναι  Ανεξάρτητη Οντότητα Διαχείρισης  (ΑΟΔ σύμφωνα με την οδηγία 2014/26 / ΕΕ) και ανταγωνίζεται άμεσα με Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ), όπως ΑΕΠΙPRS, SACEM, SGAE, OLB, ASCAP, BMI, GEASoundExchange και άλλους σε όλο τον κόσμο.

Το iplusradio , μέσω της στενής σχέσης αδειοδότησης της με audiosparx, λειτουργεί υπό την ιδιότητα πράκτορα για την audiosparx, εμπορεύεται την μουσική υπηρεσία και παρέχει άδειες direct licensing στους πελάτες όλων των ειδών σε όλο τον κόσμο. 

Είμαστε οι μόνοι που έχουμε αναρτήσει όλους αυτούς που εκπροσωπούμε  και όχι μερικούς … που ακόμα και η ΑΕΠΙ και ο GEA δεν αναγράφουν αλλά απλώς περιγράφουν. Δείτε όλους αυτούς που εκπροσωπούμε, με όλο το ρεπερτόριο εδώ.

Ζητήστε από τις άλλες εταιρείες ή φορείς να σας δώσουν πλήρη λίστα εκπροσώπησης. Δεν θα σας την δώσουν ποτέ γιατί δεν ξέρουν τι και για ποιους αναφέρονται.

Σε εμάς θα βρείτε μισό εκατομμύριο τραγούδια! Με τα πιστοποιητικά τους.

 

Η υπηρεσία μας αναπαράγεται σε 74 χώρες, από 573.000 χρήστες.

Διαλέξτε ανάμεσα στις 243 Playlist ή φτιάξτε τις δικές σας !!!

Ακολουθείστε το κανάλι μας στο Youtube που συνεχώς εμπλουτίζεται.

Η υπηρεσία μας αποθηκεύει έως και 400 τραγούδια (16 ώρες περίπου μουσικής χωρίς internet). Δείτε πως 

To πιστοποιητικό μας

Το πιστοποιητικό μας δεν είναι ένα Α4 που αναφέρει απλώς πως το ρεπερτόριό μας δεν προστατεύεται από ΟΣΔ, αλλά περιγράφει την σχέση της audiosparx με τους δικαιούχους και την ρητή βούλησή τους να μην εκπροσωπούνται από οποιονδήποτε ΟΣΔ στα σημεία που η audiosparx ασκεί τα δικαιώματά τους και εισπράττει για λογαριασμό τους. Εκτός των άλλων, ο συμβαλλόμενος χρήστης και οι ΟΣΔ έχουν την δυνατότητα να επιβεβαιώσουν για το κάθε τραγούδι και τον κάθε δικαιούχο τα πλήρη στοιχεία του (δημιουργός,τραγούδι, καλλιτέχνης, εκδότης) και κατά συνέπεια την σύμβασή του με την audiosparx.

Πελάτες μας 

Τα Coffeebrands ακούνε iplusradio

Αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

 

Εγγραφείτε δωρεάν τώρα και ακούστε όλη τη μουσική!

Που θα μας βρείτε.

[email protected]

Παίξτε τώρα!

Διαβάστε ακόμα..

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  από το iplusradio & την audiosparx

 Διαφημιστικά spot

   Επενδύουμε με την μουσική μας κινηματογραφικές ταινίες σε όλο τον κόσμο. 

 & με άρωμα Ελλάδας


245

Με την δωρεάν υπηρεσία του iplusradio, έχετε την δυνατότητα να χειριστείτε από το τμήμα marketing ή από το pc σας, τα διαφημιστικά σποτ που θέλετε να ακουστούν, σε όποιο κατάστημα ή υποκατάστημα θέλετε, να τα προγραμματίσετε όποτε θέλετε, για όσες φορές θέλετε και να ακουστούν σε εκατοντάδες καταναλωτές που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στα καταστήματά σας, την στιγμή που εσείς αποφασίσατε.

Περάστε το δικό σας μήνυμα στους πελάτες σας. Προωθείστε, εντελώς ανέξοδα και εύκολα τα προϊόντα που θέλετε.

Πείτε στους προμηθευτές σας να διαφημιστούν μέσα από εσάς και κερδίστε χρήματα.

Μόνο με την προηγμένη υπηρεσία του iplusradio  μπορείς να ρυθμίσεις με ακρίβεια τον χρόνο που θα προβάλλονται τα προϊόντα που θέλεις στους χρήστες και στους καταναλωτές που χρησιμοποιούν την υπηρεσία μας.

Μπορείς πολύ εύκολα σε ένα account ή σε περισσότερα να προσθέσεις διαφημιστικά σποτ σε συγκεκριμένη ώρα και με όσες επαναλήψεις επιθυμείς.

Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα ηχητικό online  μήνυμα που είναι ακριβώς προσαρμοσμένο για εκείνη τη στιγμή?

Ένα κρύο πρωινό για ένα ζεστό ρόφημα: «Ζεστή και γλυκιά απόλαυση με μια white chocolate vanilla»

Σε ένα καυτό καλοκαιρινό μεσημέρι: «Γεύση και δροσιά με μία γρανίτα από λεμόνι με άρωμα δυόσμου. Ειδική προσφορά 50% τώρα!»

ή σε ένα συγκεκριμένο προϊόν: «Μόνο για σήμερα έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα ζύμης».

 

 

Μουσική, Free – music, GEA, IPLUS, Grammo, μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα, ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, Χωρίς ΑΕΠΙ, Πνευματικά Δικαιώματα, prs, μουσική χωρίς prs, ποια είναι η prs, πρέπει να πληρώσω prs, ξένο ρεπερτόριο prs, prs στην ελλάδα, prs greece, τι είναι η prs, prsformusic, prsformusic.gr, prsformusic.com, prs.gr, prs.com, creative commons, iplusradio, οσδ, μουσική χωρίς αεπι, οργανισμοι συλλογικής διαχείρισης, τραγούδια χωρίς ΑΕΠΙ, τραγούδια χωρίς gea, ΔΙΚΑΣΤΙΚΈΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΕΠΙ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ GEA, τραγούδια χωρίς γεα, δεν θέλω να πληρώσω αεπι, Ελληνική μουσική χωρίς ΑΕΠΙ, geamusic – mad melody – madmelody -icontact – paskedi – πασκεδι – πανσεκτε – pansekte – euromusic – freesongs – freesong – radiopro – radio pro – δωρεάν μουσική – royalty free music -fair music – feel music – feelmusic, μουσικη χωρις αεπι, μουσικη χωρις πνευματικα δικαιωματα youtube, δωρεαν μουσικη για βιντεο, μουσικη επενδυση για βιντεο, πως δεν πληρωνω αεπι, αεπι τιμοκαταλογος 2018, fairmusic μουσικη ελευθερη πνευματικων δικαιωματων, αδεια μουσικης καταστηματων, no copyright music – ccradio – elradio – el radio – free radio – freeradio – άδεια μουσικών οργάνων – δημιουργοί – ασμα 450+ – σωμσε – μετρον – υπερβαση – συγγενικά δικαιώματα – μαρία βλάχου – επίτροπος αεπι – εργαζόμενοι αεπι – Ξανθόπουλος  – πέτρος ξανθόπουλος – δημήτρης ξανθόπουλος – Ξανθόπουλοι – πτώχευση αεπι – άδεια μουσικής  – άδειες μουσικής – εποπτικό συμβούλιο – Πιστοποιητικό,άδεια μουσικών οργάνων, elradio, elradio.gr, royaltyfree.gr, royaltyfree, prs for music, geamusic, ασφαλιστικά μέτρα gea, άδεια από δήμο, γνωστοποίηση,