Γιατί πίνουν espresso στο Prego.

Αυτοί που γνωρίζουν τη διαφορά Ιταλικού Espresso, από τον Ελληνικό Εσπρέσσο, πηγαίνουν στο Prego για έναν λόγο.

Αυτοί που γνωρίζουν την διαφορά ενός καφέ espresso και ενός speciality, πηγαίνουν για ακόμα έναν λόγο στο Prego.

Ο Ιταλικός καφές espresso δεν είναι απλώς ένας καφές. Είναι ολόκληρη κουλτούρα. Δεν αρκεί μια μάρκα Ιταλικού καφέ για να κάνει τη διαφορά, όπως θεωρούν οι περισσότεροι Έλληνες καταναλωτές.

Ο καφές espresso που προσφέρει το Prego, ανήκει στην κατηγορία των speciality coffees. Μια τεράστια διαφορά. Αρκεί ένα κόψιμο του καφέ speciality, που γίνεται την ίδια ώρα που ο πελάτης παραγγέλνει το espresso του, για να γεμίσει ο χώρος με άρωμα καφέ.

Δεν θα πούμε τίποτα για τη γεύση, τα αρώματα και το σώμα των speciality  coffees που φτιάχνει το Prego. Θα πρέπει να τους δοκιμάσετε. Αν και ο espresso είναι speciality, η τιμή διάθεσης στο Prego είναι … Ιταλική

Τι είναι λοιπόν αυτοί οι speciality coffees που έχει το Prego?

Speciality Coffee είναι ειδική κατηγορία καφέ, εκλεκτής ποιότητας που προέρχεται από εξαιρετικούς κόκκους, που μεγαλώνουν αποκλειστικά σε ιδανικές συνθήκες κλιματολογικής καλλιέργειας και προσφέρουν χαρακτηριστικές γεύσεις εξαιτίας των μοναδικών χαρακτηριστικών του εδάφους που καλλιεργούνται.

Ο Speciality Coffee ξεχωρίζει πρώτα απλά από την ποιότητα της πρώτης ύλης και στη συνέχεια υποδηλώνει το πολύ υψηλό επίπεδο αξίας που δίνεται σε όλο το μήκος της αλυσίδας ποιότητας και παραγωγής από τον αγρότη και το φυτό του καφέ έως τον barista και το φλιτζάνι του καταναλωτή!

Oι Speciality ωμοί καφέδες αποτελούν περίπου το 10% της Παγκόσμιας παραγωγής και η ζήτηση για αυτούς συνεχώς μεγαλώνει καθώς και ο καταναλωτής αρχίζει και εξοικειώνεται και εξειδικεύεται με το προϊόν μας.

Η αξία ενός καφέ Speciality είναι 30% με 40% μεγαλύτερη από τους κοινούς καφέδες espresso και πολλές φορές φτάνουν το 100% ή και παραπάνω.

Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε εκεί…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ